‘Ik wil een warmtenet in mijn gemeente!’

Webinar RHDHV Energietransitie KennisHUB

Donderdag 25 maart 16.00 – 17.00

In 2050 kookt en stookt u niet meer op aardgas. Dat is de ambitie van Nederland. De komende jaren worden daarin de eerste stappen gezet. Om dat te realiseren, is het voor de bestaande gebouwde omgeving in de eerste fase van de warmtetransitie het meest kansrijk om in te zetten op een warmtenet. Hoe kan een warmtenet in uw gemeente worden georganiseerd? Welke rol pakt u als gemeente? En wat is de rol van andere stakeholders, zoals burgerinitiatieven, in dat proces?

Met wie?  

In het webinar zal Maarten Noordhuis van de gemeente Haarlem meer vertellen over de keuzes en ervaringen van de gemeente Haarlem met volledig sturen én volledig loslaten. Sanne Meelker van de gemeente Wageningen gaat in op de ervaringen die Wageningen heeft opgedaan in de samenwerking met buurtinitiatieven en binnen de regionale samenwerking. Daarmee krijgt u een breed beeld van mogelijk rollen en de invulling daarvan: wat kan de gemeente zelf en samen doen?

Voor wie?

Werkt u aan de energietransitie en wilt u écht stappen kunnen zetten in de warmtetransitie? Meldt u dan aan voor deze eerste sessie van onze online Energietransitie KennisHUB en wij zorgen voor uw energieboost!

Meer informatie en aanmelden:

Aanmelden kan via deze link: Verdiep uw inzicht in de warmtetransitie

Voor meer achtergrondinformatie:

Ron de Graaf Alienke Ramaker

M +31 6 1596 1322 M +31 6 2058 7001

E ron.de.graaf@rhdhv.com E alienke.ramaker@rhdhv.com www.royalhaskoningdhv.com/smc www.royalhaskoningdhv.com/smc